Tulajdonos

Szakmai Vezető

Fogszabályozó szakorvos

Fog- ­és szájbetegségek szakorvosa

 
 

 

Rólam

Dr. Szabó Marianna vagyok, fog- és szájbetegségek szakorvosa, fogszabályozó szakorvos. 1990-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, majd 1990-től az egyetem Konzerváló Osztályán dolgoztam, mint klinikai orvos. Később tanársegédként oktatással, kutatómunkával és betegellátással foglalkoztam. 1996-tól magánrendelek.

Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam, ezért rendszeresen járok kül - és belföldi előadók által tartott továbbképzésekre, ahol elsajátíthatom a legújabb módszereket, megismerhetem a modern technológiákat.

Célom, hogy pácienseim mindig a kor színvonalának megfelelően a lehető legjobb ellátást kapják. A fogászaton belül a fogszabályozás a fő tevékenységem, úgy gondolom, ezen szakirányon belül tehetek a legtöbbet a hozzám forduló páciensekért.

Szakvizsgáim

1992: fog- és szájbetegségek

2003: fogszabályozás

Továbbképzések

2016 Március

Dr. Stefano Troiani és Dr. Turi Basarelli kurzusán

2016 Április

Dr. Nimet Guiga és Dr. Csiki Péter kurzusán

 
 

 

Magánrendelőm, a Smile Centrum Miskolc központjában, a Batóház mögött található, parkolási lehetőség közvetlenül a rendelő mellett van. Klimatizált rendelőnkben nyugodt, barátságos környezetben nyújtunk teljes körű felnőtt­ és gyermek fogszakorvosi ellátást.

Orvosaink külföldi­ és belföldi továbbképzéseken gyarapítják tudásukat, hogy pácienseinknek folyamatosan a legújabb, legkorszerűbb ellátást tudjuk biztosítani.

A Debreceni Egyetem akkreditált szakorvosképző helyszíne, és a világhírű 3M ESPE fogászati anyagokat gyártó cég referencia rendelője vagyunk. A ma elérhető legkorszerűbb, prémium minőségű technikákkal és anyagokkal dolgozunk.

 
 

 

Dr. Fukk Ágnes

konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

"Fő küldetésemnek érzem, hogy pácienseim megtapasztalják a fájdalom- és félelemmentes kezelések élményét!
Itt az ideje, hogy a fogászati kezelésre ne úgy gondoljanak az emberek, mint egy szörnyű dologra, amit évekig halogatnak, hiszen a mai módszerekkel, eszközökkel a legkomplikáltabb beavatkozás sem kellemetlenebb, mint egy influenza elleni oltás."

2009­-ben végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán.

2013-­ban a konzerváló fogászat és a fogpótlástan szakorvosa lettem. Fő érdeklődési területem a konzerváló fogászat és az endodencia.

Székely Krisztina

fogászati asszisztens és dentálhigiénikus